Ontspan - je bent bij Polmanter...

Polmanter ligt in het prachtige platteland, met uitzicht op St Ives. Het combineert bekroonde faciliteiten met een warm Cornish welkom.

Polmanter Touring Park is voor bijna vijftig jaar door onze familie, de Osbornes, geleid. Deze ervaring, samen met onze eigen liefde om te kamperen, betekent dat we weten over al die kleine details die een vakantie extra aangenaam maken – en moeiteloos.

Of u nu elke zomer onder een doek hebt doorgebracht, of gewoon voorzichtig uw jonge familie in het kamp legt, kunt u uw ideale vakantie bij Polmanter creëren.

 

Ontspan – het is verzorgd…

Liggend op het strand, zwemmen in de zee, genieten van lange luie lunches … We weten allemaal hoe te ontspannen op vakantie. Echter, er is een extra gevoel van ontspanning die komt uit het weten dat er alles voor gezorgd is – en dat zijn we erop gericht onze bezoekers te geven. Te gekoeld om te koken? Wandel over naar de bar en het restaurant. Heb je zin in een reis naar de stad? Vang onze eigen bus. Heb je je ijs koel nodig? Pop het in de diepvriesruimte.

Van een plek om uw zandhond te wassen naar een dagelijkse groep versgebakken brood of ontbijt croissants, hopen we dat we alles aan het doen hebben om uw Cornish camping vakantie zo makkelijk en ontspannend te maken als u maar wilt.

Tijd om te spelen

Polmanter is al bijna vijftig jaar een familiecamping, dus twee generaties kinderen hebben hun bijdrage geleverd aan leuke activiteiten. Recente toevoegingen aan de site zijn onder andere een openlucht speeltuin en een nieuwe binnen soft play gebied (ontworpen met veel advies van onze eigen kinderen!). Van de peuterzone tot de tienerspecialist in de speelkamer is er ergens voor gezinnen van alle leeftijden en podia om van te genieten.

En natuurlijk, je bent nooit te oud om te spelen. Probeer het zwembad, tennisbanen en putting green, of start een cricket toernooi op het speelveld…